Dirbame su restoranais, kad juose būtų daugiau augalinio maisto.
auGalybė
Vis daugiau žmonių renkasi augalinę mitybą. Tokia mityba populiarėja tarp įvairaus amžiaus žmonių: nuo jaunimo iki senjorų. Priežasčių tam yra daug – vieni tokį gyvenimo būdą renkasi dėl empatijos gyvūnams, kiti – dėl sveikatos, treti – dėl ekologijos ar religinių įsitikinimų, o kai kurie ir dėl visų šių priežasčių kartu.
Kampanija auGalybė siekiame paskatinti kuo daugiau restoranų įtraukti augalinius patiekalus į savo valgiaraščius. Tebūnie auGalingas maistas skanus, kokybiškas, populiarus ir lengvai prieinamas! Taip visi, tiek maisto tiekėjai, tiek vartotojai, prisidėsime prie maistui suvartojamų gyvūnų skaičiaus mažinimo ir Lietuvos visuomenės sveikatos problemų sprendimo.
Plačiau apie kampaniją – pasirinkite:
Rinkis auGalingai!
Siūlome pasinerti į naujų skonių nuotykius ir, kai tik galite, rinktis patiekalus iš augalų. Taip pagal galimybes prisidėsite prie atsakingo vartojimo – aplinkos ir gyvūnų saugojimo, savo sveikatos puoselėjimo bei remsite atsakingus maisto tiekėjus!
auGalybės restoranų sąrašą ir žemėlapį rasite čia
Jau 124 auGalybės restoranai visoje Lietuvoje
Nori padėti auGalybei plėstis?
- Žinai restoraną, kuris turi puikių augalinių patiekalų, bet kažkodėl dar nematai jo mūsų restoranų sąraše? Rekomenduok!
- Norėtum prisidėti didinant augalinio maisto pasirinkimą Lietuvoje? Esi komunikabilus ir mielai išbandytum derybas su restoranais, o gal puikiai fotografuoji ar rašai šmaikščius tekstus? Užsiregistruok į mokymus savanoriams!
auGalybė Jūsų restorane
Norėtume Jus paskatinti įtraukti daugiau augalinių (veganiškų) patiekalų į savo meniu. Šis Jūsų sprendimas padidintų potencialių klientų ratą ir jų lojalumą, maža to, padėtų tausoti aplinką bei išsaugoti daugiau gyvūnų, o taip pat leistų žengti koja kojon su naujausiomis pasaulinėmis restoranų verslo tendencijomis.
56 % lietuvių restoranuose teigia dažnai besirenkantys ne mėsiškus patiekalus.
Kodėl augalinis maistas yra vertas dėmesio?
Veganiškas maistas skirtas visiems!
Daržovės, grūdai ir kiti augaliniai produktai yra pagrindinis mitybos elementas. Tai lengvai virškinamas, reikalingas ir skanus maistas! Vis daugėja žmonių, mažinančių gyvūninių produktų vartojimą dėl sveikatos priežasčių, o taip pat siekdami sulieknėti.
Augalinis maistas = mažiau alergenų
Jis nekenkia žmonėms, negalintiems vartoti pieno, kiaušinių, medaus, žuvies ir vėžiagyvių, todėl tinka platesniam ratui vartotojų.
Veganai – itin lojalūs klientai
Vartotojų grupių tyrimai rodo, kad veganai ypač linkę dalintis informacija su draugais ir bendruomene, yra aktyvūs socialiniuose tinkluose. Taip pat, jie dažnai laikomi autoritetais, kai kalbama apie mitybą, sveikatą, ekologiją bei gyvūnų apsaugą.
Vegetaro veto teisė
Jeigu draugų kompanijoje yra bent vienas vegetaras ar veganas, dažniausiai grupė prisitaikys prie to žmogaus ir rinksis vietą, kur pavalgyti galėtų ir ji(s), todėl turėti bent kelis augalinius patiekalus verta.
Vis dar svarstote?
Džiaugiamės, kai Jūsų restoranui gerai sekasi, tad kiekviename projekto žingsnyje esame pasiruošę padėti: konsultuojame patiekalų kūrėjus ir virėjus, rengiame degustacijas, teikiame grįžtamąjį ryšį, profesionaliai fotografuojame augalinius patiekalus, rekomenduojame auGalybės restoranus savo puslapio sekėjams, minime juos žiniasklaidoje. Jei iškyla sunkumų su augalinio maisto receptūra – mielai padėsime pakeisti turimą ar sukurti visiškai naują receptą, subalansuotą būtent Jūsų restorano meniu. Nuostabiausia, kad dalyvavimas kampanijoje restoranams nieko nekainuoja, nors reklamos atneša nemažai.
O ką padarysi dabar?
Tu gali jiems padėti
Paremk kovą už gyvūnus
Tavo parama – labai svarbi. Ji padės užtikrinti, kad kova už gyvūnus nesustos tol, kol gyvūnai kentės Lietuvos pramoninėse fermose.