Paremk

2016-ieji – puikūs metai Tuštiems narvams. 2017-ieji bus dar geresni!

2016-ieji „Tuštiems narvams“ buvo tikrai nuostabūs metai. Veiklos ir pasiekimų prasme šie metai buvo tikrai geriausi per mūsų trijų metų istoriją. Per juos subūrėme grupę Kaune, pradėjome naują „auGalybės“ kampaniją, atspausdinome pirmąjį Lietuvoje augalinės mitybos gidą, afišavome gyvūnų teisių reklamą Vilniaus gatvėse, paskelbėme pirmą Lietuvoje undercover tipo tyrimą iš fermos, gavome užsienio fondų paramos ir surinkome daugiau paramos iš 2% GPM ir iš pavienių fizinių asmenų. Metų pabaigoje sąskaitoje turėjome 8000€ likutį, todėl nusprendėme, jog pats laikas pilnu etatu įdarbinti pirmąjį darbuotoją – organizacijos vadovę Gabrielę. Neabejojome dėl Gabrielės atsidavimo organizacijai ir pasiryžimo stengtis dėl gyvūnų, todėl sprendimą priėmėme vienbalsiai.

Lauko reklama apie kailinius

Šis sprendimas mums kaip organizacijai – didelis žingsnis į priekį, kuris reiškia, jog „Tuščių narvų“ veiklai bus skiriama žymiai daugiau laiko, o darbai bus atliekami kokybiškiau. Taip pat tai reiškia, jog atsiranda pirmosios darbo vietos gyvūnų teisių srityje Lietuvoje. Ateityje sieksime įdarbinti ir daugiau žmonių, nes tikime, jog motyvuoti ir entuziastingi žmonės turėtų turėti galimybę dirbti dėl gyvūnų profesionaliai ir skirti tam pagrindinę savo laiko ir dėmesio dalį.

„Šis organizacijos narių sprendimas reiškia ir parodytą pasitikėjimą, ir didžiulę atsakomybę. Man tai ne tik svajonės išsipildymas, bet ir priartėjimas prie tokios visuomenės, kurioje žmonės gali įsidarbinti gyvūnų teisių srityje ir siekti joje karjeros. Kai buvau 17-kos, pirmą kartą suvokiau, kad labai norėčiau dirbti dėl gyvūnų, tačiau tada neatrodė, jog tai bus įmanoma padaryti Lietuvoje. Dabar visiems, kurie norėtų to paties, atsiranda galimybės įgyvendinti šią svajonę čia“.

– Gabrielė

Dar vienas svarbus įvykis, padėsiantis plėstis organizacijai yra tai, jog įsikūrėme ofise. Patalpos, kuriose bus skirtos tik „Tuščių narvų“ reikalams, leis ne tik efektyviau dirbti, bet ir pagerins komunikaciją tarp savanorių, turėsime erdvę darbinių susitikimų ir mokymų organizavimui, todėl galėsime geriau įtraukti ir koordinuoti savanorius. Už patalpas dėkojame rėmėjai iš Vokietijos. Su jos padaryta nuolaida gavome ofisą pačiame miesto centre!

Taip pat šiemet pradėjome dar vieną projektą, kuris yra „Kailiniams Ne“ kampanijos dalis, t.y. „Prekyba be kailio“. Tai tarptautinis projektas, kuriuo siekiame paskatinti Lietuvos drabužių dizainerius ir pardavėjus rinktis etiškai ir nepardavinėti gyvūnų kailio. „Prekyba be kailio“ yra dar vienas frontas, kuriame kovosime už tai, kad nenumaldomai artėjantis kailių fermų žlugimas ateitų kuo greičiau.

Toks spartus organizacijos augimas leidžia tikėtis dar daugiau pergalių ir šviesesnės ateities fermų gyvūnams. Ir visa tai – dėka vien jūsų, mus palaikančių ir remiančių; dėka tikinčių idėja, dėl kurios ir susikūrė „Tušti narvai“ – visi gyvūnai, nepaisant jų rūšies ar išvaizdos neturėtų būti išnaudojami ir skriaudžiami. Ačiū!

Paremk kovą už gyvūnus

15 € 40 € 5 € kita suma

O ką padarysi dabar?

Tu gali jiems padėti

Ar šie gyvūnai gali Tavimi kliautis? Pasirašyk pasižadėjimą imtis realių veiksmų, kuriais padėtum gyvūnams.

Užtruksi vos minutę ir tapsi milijonų gyvūnų balsu

Paremk kovą už gyvūnus

Tavo parama – labai svarbi. Ji padės užtikrinti, kad kova už gyvūnus nesustos tol, kol gyvūnai kentės Lietuvos pramoninėse fermose.

×

Patinka tai, ką skaitai?
Užsiprenumeruok naujienlaiškį.